Nyheder - Riversidejazz

Gå til indhold

Nyheder

FORMANDENS BERETNING GENERALFORSAMLING 2019

Året 2018 var på mange måder et skelsættende år for Riverside Jazzclub. Efter i det meste af klubbens historie at have holdt til i Teaterhotellets foyer fik vi muligheden for at flytte til nye lokaler i Jernbanecafeen.
 
En af de væsentligste grunde til at flytte var den høje pris, som kommunen forlanger i leje for foyeren hvilket var med til at øge underskuddet i foreningen år for år.

 
Det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed at klubben ikke kan leve uden tilskud fra staten og kommunen, men flytningen har pyntet meget på regnskabet ift. til 2017, hvilket jo også var bestyrelsens forventning. Fra minus 35.000,- til minus 8000,-. Det skal nævnes at tilskuddet fra staten er faldet med 10.000 oven i købet.

 
I forbindelse med flytningen var der mange negative røster fremme om at det ville føre til klubbens lukning, at folk ikke ville finde vej til Jernbanecafeen, fordi den lå uhensigtsmæssigt oma., men det synes vi selv er gjort til skamme. Det er også helt klart at lokalerne er meget mere indbydende og hyggelige end teaterfoyeren.

 
Samtlige af de orkestre vi har haft i det forløbne år har ligeledes rost os for at lokalet har en super god akustik, så det er på alle måder en win-win situation.
 
Derudover er arrangementerne også flyttet til lørdage og søndag eftermiddage, hvilket vi også fornemmer er en succes. Mulighed for at spise inden musikken spiller op er også blevet taget overvejende godt imod.
 
Rent musikalsk har vi også haft mange gode oplevelser og derfor skal der også rettes en stor tak til Ole Weibel, der har været til stor hjælp i forhold til at finde orkestre i sidste sæson og 1. halvdel af denne samt til vores 30års jubilæum , der fejres d. 15. juni.

 
Til sidst vil jeg takke den samlede bestyrelse for et, synes jeg, fremragende samarbejde. Det kører fuldstændig gnidningsfrit og er der en enkelt kurre på tråden bunder det ofte i en misforståelse og bliver hurtigt løst. Det er meget værd, at vi kan hygge os i hinandens selskab – det er jo trods alt et frivilligt arbejde og livet er for kort til indbyrdes skænderier. Også særlig tak til Annette for sammen med Kai at have styr på regnskaberne.
 

Uffe Junker


Arrangementerne afholdes i Jernbanecafeen, Engboulevarden 42, 4800 Nyk. F.
Tilbage til indhold