2024 program

Fordi Musik skal være levende

Riverside Jazz Club på Facebook

2. halvår 2024

Fredag d. 20. sept. kl. 20-23

River Jazz & Blues Band (DK)
m. Hans Leonardo Pedersen

Orkesteret er et af de bedste bands på den danske jazzscene med et stort og varieret repertoire af tradjazz, swing, blues og latin udført med stor musikalsk dygtighed krydret med flot sang og god, vestjysk humor.

Bandet har til lejligheden besøg af den legendariske saxofonist Hans Leonardo Pedersen, som tilføjer de sidste sublime krydderier til bandets helt særlige musikalitet og sound.

Fredag d. 25. okt. kl. 20-23

Dusty Rag Jazz Band (DK)

Dusty Rag Jazz Band er et københavnsk orkester, hvor gademusikken hyldes og danses til. Stilen og inspirationen trækker tydelige tråde til jazzens arnested, New Orleans.

Orkestret er et ungt orkester, etableret i 2017 og repertoiret består primært af traditionelle jazzsange med rødder i blues- og folkemusikken. I de senere år har bandet også inkluderet danske viser, arabiske klagesange og egne kompositioner.

Et frisk pust af otte super dygtige og charmerende musikere, der har taget New Orleans traditionen til sig.

Fredag d. 22. nov. kl. 20-23

The Swinging Feetwarmers (D)

Dejligt gensyn med Swinging Feetwarmers, der denne gang har taget den dygtige sangerinde Alexandra Rotmann med.

Swinging Feetwarmers er et band med stor musikalitet, humor og spilleglæde.

Bandets musikalske motto er ”Vom Dixieland bis zum Swing”. Bandet spiller musik af f.eks. Louis Armstrong, Sidney Bechet, Duke Elington og Count Basie.

Lørdag d. 7. dec. kl. 12-15

The Ankelsokkers (DK)

Inden for traditionel jazz er yngre musikere desværre en sjældenhed, men heldigvis er der undtagelser.

Disse sprudlende unge musikere spiller autentisk og akustisk traditionel jazzmusik, som det oprindeligt lød på en riverboat op og ned ad “The Great Mississippi”.

Hver især er de enkelte musikere i orkesteret også entertainere og elsker at anvende humor og energi på, at give publikum en stor, musikalsk oplevelse.

Torsdag d. 26. dec. kl. 20-23

Hans Knudsen Jumpband (DK)

Vores eget ”evigt unge” juleband besøger os for 21. gang og hjælper os over med de værste følger af den store mængde julemad ved at spille vital, råswingende blues og jump og Jive, så vi bare er nødt til at danse.

De musikalske rødder er solidt forankret i jazz- og bluesmusikken fra New Orleans og Kansas City, men der spilles også egne kompositioner og melodier fra andre musikgenrer (f.eks. Elvis Presley og The Beatles).

Hold dig opdateret

Riverside Jazz Club på Facebook

Tak til vores mange Sponsorer